Over mij

Mijn naam is Marlieke. Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en al van jongs af aan ben ik dol op lezen. Tot grote ergernis van vele vriendinnen zat ik altijd veel binnen met mijn neus in de boeken. Deze liefde voor lezen heb ik ook doorgezet tijdens mijn opleiding Engelse Taal & Cultuur. Vanaf het moment dat we zelf mochten kiezen wat voor vakken we mochten doen, heb ik voornamelijk literatuurvakken gevolgd. Hier heb ik vele boeken mogen lezen die ik anders zelf misschien nooit zou hebben gepakt. Favorieten zijn bijvoorbeeld de bekende Jane Eyre en Wuthering Heights, maar ook het onbekendere The Monk van Matthew Lewis, waar ik uiteindelijk mijn bachelorscriptie over heb mogen schrijven.
Maar naast de Engelse en Amerikaanse klassiekers ben ik ook dol op veel andere genres. Chicklits, thrillers, fantasy, waargebeurde verhalen, oorlogsromans, noem maar op en je maakt mij er waarschijnlijk al heel blij mee!
En toch heb ik in mijn lange leescarrière er nooit echt over nagedacht om het te delen met anderen. Tot eind 2013! Vanaf dat moment ben ik begonnen elke week een recensie te plaatsen van een door mij gelezen boek. Het doel is dat ik je kan helpen een boek te vinden waar je zelf misschien niet aan gedacht had, maar ook om boeken te bespreken die ik heb gelezen en jij misschien ook! Dus laat vooral een reactie achter met wat jij van een boek vond en boeken die je mij eventueel weer kunt aanraden!

Blijf op de hoogte van nieuwe berichten door mijn facebookpagina te liken of mij te volgen op twitter!

Wil je mij tips geven over mijn blog, of om een andere reden contact met mij opnemen? Dan kan dat door te mailen naar marliekeoverboeken@hotmail.com.

Soms krijg ik boeken van uitgeverijen in ruil voor een recensie. Deze recensie zal te allen tijde mijn eerlijke mening weergeven.

One thought on “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s