Uitslag wat te lezen in februari!

Vorige week vroeg ik in mijn maandoverzicht van januari welk boek ik sowieso moest lezen in februari. Je kon hierbij kiezen uit de volgende boeken:
Een keukenmeidenroman van Kathryn Stockett
A Storm of Swords (deel I) van George R.R. Martin
The Host van Stephenie Meyer
Bonita Avenue van Peter Buwalda
Twee broers van Jhumpa Lahiri

Ik vond het heel erg leuk om te lezen wat jullie keuze was en waarom jullie op die keuze uitkwam. Al vrij snel werd duidelijk dat de race ging tussen Een keukenmeidenroman van Kathryn Stockett en Bonita Avenue van Peter Buwalda. Vooral over het laatste boek kwamen zeer uiteenlopende meningen. Hierdoor ben ik natuurlijk nog erg benieuwd naar het boek! Maar… met de helft van de stemmen is het uiteindelijk toch Een keukenmeidenroman geworden!
Poll februari

Ik ben momenteel nog bezig met De voorlezer van 6:27 van Jean-Paul Didierlaurent, maar zodra die uit is, ga ik beginnen aan Een keukenmeidenroman! Hiervan zal deze maand dan ook nog een recensie komen!
Dank je wel voor het stemmen en hopelijk volgende maand weer!
Suggesties voor volgende maand zijn altijd welkom! Kijk dan hier voor de boeken die ik nog in mijn kast heb staan en dus sowieso nog wil gaan lezen (aangezien ik geen boeken mag kopen van mezelf, zal ik geen boeken toevoegen die ik nog niet heb, maar er is volgens mij genoeg keuze)!

Mocht je nou eerder weer willen stemmen op welk boek gelezen moet worden, kijk dan op Lees dan!, waar je kunt kiezen tussen 3 spannende thrillers!

Advertenties

2 thoughts on “Uitslag wat te lezen in februari!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s